De toekomst

Wie kan ons helpen bij de verdere ontwikkeling van MUP One? Wij denken op dit moment vooral aan multimediamakers, aan leerkrachten, en aan ICT-experts in open source software.

Multimediamakers die al ervaren zijn in het maken van presentaties met video of foto’s of tekeningen etc, of een combinatie van deze expressiemiddelen, zouden prima kunnen helpen met het beoordelen van de mediasoftware die nu in MUP One is opgenomen. Ze kunnen ook meedenken in welke veranderingen of uitbreidingen nodig zijn voor een volgende versie van MUP One.

Leerkrachten die al ervaring hebben met audiovisuele middelen of juist ervaring willen opdoen, zouden uitstekend feedback kunnen geven als ze MUP One gaan gebruiken. We zijn ook bereid mee te denken om samen multimediaprojecten te ontwerpen die leerkrachten kunnen gebruiken in hun onderwijswerk.

ICT-experts in open source software kunnen op allerlei terrein hulp bieden. Sowieso moet een volgende versie van MUP One worden vervaardigd, ongetwijfeld met uitbreidingen. Misschien zijn er hulpmiddelen en handigheden die wij niet kennen, maar die in MUP One goed op hun plaats zouden zijn. We zouden ook graag mogelijkheden onderzoeken om MUP One op tablets en op USB-sticks te kunnen gebruiken. Misschien is ook gebruik op minicomputers een goed idee. Help mee om deze mogelijkheden te overdenken en zo mogelijk uit te voeren.

Heb je belangstelling om te helpen, laat van je horen via deze link.

Comments are closed.